اسپایدر

دیوار های پرده ای شیشه ای یا سیستم اسپایدر ، سازه ای است که حداکثر نور روز را برای فضای داخلی ساختمان و همچنین امکان قرار دادن سطوح بزرگ شیشه ای شفاف به عنوان نمای ساختمان فراهم میکند . به دلیل جذابیت بصری ،از این نوع نمابه طور معمول در ساختمان های تجاری استفاده میشود تا پوسته های ساختمان پریمیوم استفاده شود .

طیف گسترده ای از محصولات کاربردی از جمله پارتیشن ، سایبان ها و راهرو ها و وحتی ویترین های واحد تجاری وجود دارد که با این سیستم حداکثر شفافیت ، بهینه سازی روشنایی و طراحی منحصر به فرد را در اختیار شما قرار می دهد . لازم به ذکر است توضیحات تخصصی آن در بخش سازه شیشه ای موجود می باشد .

نماهای شیشه ای اسپایدر بر اساس انواع سیستم ساختاری مورد استفاده از آن ها طبقه بندی می شوند که در ادامه به توضیح مختصر آن می پردازیم و در صورت نیاز به توضیحات تخصصی به بخش مقالات سر بزنید .

فناوری مورد استفاده برای تعمیر و نگهداری سیستم اسپایدربا استفاده از اتصالات ویژه مانند اسپایدر ها ،روتیل ها ،گیره ها ،میله های  تنشی و سایر قسمت های پشتیبان است که به ساختار پشتیبان متصل می شوند .

تمام اتصالات از جنس استنلس استیل ضد زنگ با کیفیت بالا (درجه بندی  شده 304،316LMو … ) می باشد و از بهترین محافظت ممکن در برابر اکسیداسیون و خوردگی برخوردار است .

در اینجا لازم به ذکر است یراق آلات با برند های مختلف ( KINLONG ، DONGGE ، DONGTIAN   و … ) موجود در بازار و به انتخاب کارفرما محاسبه و قیمت گذاری می شود در این راستا شرکت اژدری نوین با روش ریخته گری دقیق قالب های اختصاصی در زمینه یراق آلات ساخته و با افتخار تولید ایرانی را در بازار به فروش می رساند که این یراق آلات از جنس استیل 304 با نتایج آزمایشگاهی از آزمایشگاه معتبر ایران را دارد .

از مزیت های یراق آلات اژدری نوین نسبت به یراق آلات خارجی می توان به موارد زیر اشاره نمود :

  • قیمت مناسب
  • در دسترس بودن یراق آلات
  • تنوع بالا
  • اطمینان خاطر از کیفیت یراق آلات نسبت به نمونه های خارجی

انواع سیستم های نمای اسپایدر در ادامه به صورت خلاصه ارائه گردیده که تفاوت آن به پایه های نگهدارنده مربوط می باشد .

سیستم لوله استیل : در این سیستم پایه های نگهدارنده شیشه ها به صورت لوله های استیل با قطر و ضخامت های مختلف در بازار موجود است که اندازه آن به ارتفاع سقف و شیشه ها ، میزان بار گذاری وزن روی لوله ها و عوامل دیگر بستگی دارد که توسط تیم فنی و اجرایی مطابق شرایط پروژه محاسبه و تصمیم گیری خواهد شد .

 

 

سیستم فین گلس : در این نوع نما انتقال بار به سازه توسط یک تیغه شیشه ای به صورت دو یا سه لایه صورت می گیرد . به دلیل شیشه ای بودن پایه ها حاصل کار ظرافت ، زیبایی و شفافیت فوق العاده را دارد .

سازه این نوع سیستم باید دقت فراوانی در طراحی آنها نمود تا با ظوابط و آیین نامه های ایران در مورد زلزله قابل دفاع باشند .

 

 

سیستم کابلی : در این روش سازه ای از کابل به صورت کراس و تور یا خر پا وظیفه تحمل بار و انتقال آن به تکیه گاه ها را بر عهده می گیرد . ویژگی خاص این گونه نما زیبایی منحصر به فرد آن می باشد . محاسبه این مدل سازه ها پیچیده بوده ولی شرکت اژدری نوین با استفاده از نرم افزارها و نیروهای فنی و اجرایی مجرب ، قادر به انجام محاسبات و طراحی این گونه سازه ها می باشد .